Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sopar upp resterna av mig. Synar vad som finns kvar att sätta ihop.


Lägga pussel

Tiden har kommit
det är dags
nu

dags att syna
vad som är
kvar

tankar
läskunnighet
social kompetens
förmågan att älska
kan ta fram goda minnen
kommer ihåg hur man lagar mat
har lärt mig att många förmågor brister
klarar ensamheten och vet vad ödmjukhet är

och

nu ska

jag

p u s s l a




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-10 14:33



Bookmark and Share


    eva m h
Ett nytt pussel med en ny bild på!
Vad spännande att se hur Du träder fram!
2008-01-10

  * Ammi *
jag tycker det här är mkt bra skrivet! insikt .. jag tror det blir ett fint pussel när det så småningom blir klart
du har huvet på skaft och fötterna på jorden!
2008-01-10

  Michaela Dutius
Mycket fint puzzel du skaldat. Läser och njuter och blir glad
2008-01-10

  Gunwale VIP
Läskunnighet, ja! Ibland tänker jag att jag ska \"bli nåt inom stavningsbranschen \" (citat ur Snobben). När man summerar allt det där som ändå finns, och ser att det ändå duger väldigt bra, märker man att man inte sett det på det sättet förut alls. Man har inte haft anledning att ta i det... Livet är (för)underligt, och låter sig svårligen stoppas!!
2008-01-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
En ny väg, ligger
öppen för Dig
lycka till, i
Ditt nya
spår...
2008-01-10

  Hildegun Relefors
Du skriver så insiktsfullt, så det skall nog gå bra att sätta ihop ett nytt liv!
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP