Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att du finns Madelene,

Tack för allt! 




Vinterkyla med värme från dig.

Jag är Fröken A - Ö

Du är den som hindrar mig från att dö 

Jag ler starkare än solen

Du är den som får mig att le

 

Visst förstår du väl

att du är det vackraste jag vet?

 

Det är vinter här

Det känner vi så väl

 

Det är mörkt och kallt

Men du är min ficklampa och värme genom allt

 Genom allt

 

 

 

Jag kanske är Fröken A - Ö

Men du är den som hindrar mig från att dö

 

 

Du är inte någon fröken

Du är en ängel




Fri vers av Mysiga Moa
Läst 445 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-10 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa