Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvänd hand

Med en beröring lätt som en fjäder
dina ord varsamt smekte min själ
Som med piska av rotting och läder
slog du sedan min kärlek ihjäl




Fri vers av Marita Persson
Läst 683 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-10 18:41



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Å den här skulle jag kunna tänka mig längre..vilket absolut inte betyder nåt negativt...tvärtom...det är dramatik och tragedi på högsta nivå..om man kan säga så!!!!
2008-01-14

  berxper
Kärleken måste hanteras varsamt...
Brutalt slut!
2008-01-13

    JJ VIP
Innehållsrik! Vemods fin! Rimmande rytmisk! Jättefin helt enkelt! Mvh. JJ.
2008-01-10

  Michaela Dutius
Sorglig och vacker
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson