Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu vill jag måla igen, men vågar inte...


Jag vill måla hela världen.....

Jag plockar fram staffliet som varit mammas

och tuber med oljefärger, penslar, terpentin

och den gamla färgrika paletten

minnen vaknar till liv igen

Jag ser bilder som aldrig blivit målade

Jag tassar runt staffliet som en katt

tittar, luktar, minns

vågar inte närma mig riktigt

samlar mod till ett angrepp.

Jag hittar en liten tavla

som mamma börjat måla

hon hann bara med bakgrunden

Jag sitter länge försjunken i tankar

undrar om hon någonsin kom längre än dit.




Övriga genrer av soldis
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-12 21:29



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Skulle gärna vilja se slutresultatet men förstår dina tankar om vad din mamma tänkte sig och hur du ska fortsätta! fint skrivet Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-01-06

  Jan Linderoth
Det gjorde hon, bakgrunden är till dej! Det är bara att fortsätta!
En fin och öm text som bara du kan skriva.
2008-01-15

    sunnanvind
Hm...jag har oxå ett staffli här hemma i mitt utsiktsrum...det har stått orört länge...
2008-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Måla, tassande kisse!
Tveka inte!
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

soldis
soldis