Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trycksvärta

 

 

Du är rock n roll

som ger mig tinnitus

i mina lungor

 

Försöker

förgäves

dra ut

din bläckdrypande pil

 

Och önskar

du inte hamrat

dina blickar

så hårt i mig

 

All trycksvärta

gör mig illamående

 

Min själ

får hjärtstillestånd

medan kroppen

står kvar och väntar

 

På att du ska falla på knä

och brista

i ett leende




Fri vers av Plumflower
Läst 775 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-11 00:51



Bookmark and Share


  glittertindra
cool text, motsägande som ger den mer styrka, jag kastas fram och tillbaka under läsningen som avslutas med ett leende
2008-01-11

  Michaela Dutius
Starka symboler ger spänning
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower