Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta tystnade sorlet på verandan ut

Sakta tystnade skratten och sorlet på verandan ut
Nya tider stundar

Jag kan inte nu ringa till dig
och be dig riva av ditt klingande skratt
Jag brukade säga till dig,
att jag kan betala för att få höra ditt skratt
När jag var ledsen

Sedan dög jag inte längre
Priset för att få sorla på min veranda
blev för högt

Jag blev för komplicerad för att ha till vän
Jag som bara ville vara lagom
räckte in till

Men jag är glad för det vi hade
Att du lät mig växa som människa
I ljuset av ditt skratt

Nu behöver du inte grubbla mer
På hur du skulle få ordning på ditt liv
På hur dina barn skulle få ett liv
Och på det liv du haft

Det har en hundradels sekund på fel ställe
ändat på
Nu behöver du inte kämpa mer

Inte ens med mig




Fri vers av Pingela
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-11 09:10



Bookmark and Share


  MammaMia
Älskade vän, så mycket känslor du beskriver. Allt du tar i blir till konst, till en skatt. Du skriver så fint. Kram
2008-01-12

  berxper
Så fin...
Sorglig!
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Pingela