Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän fyller år. Det har varit tuffa tider och jag hade tänkt måla något vackert gult. Men det är ju med färger som med ord. De lever sitt eget liv. (Tyvärr lyckas jag inte bifoga bilden, jobar på det)


Bilden till min vän

Gick länge och tänkte
på en bild
till

dig

min kära vän

Något ljust
kanske
gult

Vid staffliet
växte det
fram
en
helt
annan
bild

Här är mycket
mörk men
varm
färg

Solen letar
sig sakta
fram

De röda inslagen
är den kärlek
som finns
i min
kära
väns
liv

Det virvlar och yr
kalla stormar
men det
kommer
andra
tider
och
det
är vad
jag vill
förmedla
med min
bild

Till dig

din
födelsedag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2008-01-11 20:23



Bookmark and Share


  Yvonne
Låter som en vacker tavla. Önskar jag kunde få se den.
2008-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Det skulle jag uppskatta att få på min!
Och märk väl att jag hatar födelsedagar.
Så det är ett bra betyg.
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP