Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

carl von silver

döden är enda utvägen




Fri vers av amaandha
Läst 349 gånger
Publicerad 2008-01-11 18:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Definivt.
Frågan är bara vad som händer sedan.
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

amaandha
amaandha