Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plågsamt


Ordlöst plågeri
då tystnad skriker av själslig tortyr
i väntan på
ett uteblivet samtal




Fri vers av Damm
Läst 1785 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-01-11 21:59



Bookmark and Share


  aol
starkt bra skriftat
2010-07-07

  Anna*
Starkt och öronbedövande
2010-01-24

  jokerdam
du lyckades nog för det var plågsamt att läsa den !
2008-09-17

  aol
så starkt blev så berörd
2008-05-05

    ej medlem längre
Bra, applåderar!
2008-05-05

    GaiaKaja
stark smärta att vilja fylla igen mellanrummet med det du helst vill säga men inser att du inte får, min tolkning
2008-03-29

  aol
gör ont så starka rader
2008-02-27

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Den här är klockren :-)
Sparar jag
2008-01-15

  Michaela Dutius
Väl funna ord bildar ett starkt budskap
2008-01-12

    Damm
ojjj....det saknas visst ett t i tystnad......oooops
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad