Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har blivit beroende av en känsla. Om än aldrig så liten. En liten gnutta av den kan rädda en lång stund.


En gnutta bara

Den där lilla
värmepelaren
i
mitten
av
mig
själv

får
mig
att
leva

Den behöver inte
vara värsta
största
brasan
bara
en
liten
gnutta
snälla ge
mig en liten
värmegnutta




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-12 10:36



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja vi behöver inte så mycket för att orka vidare- väl be/skrivet
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP