Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan man vara den man är i alla lägen, alla åldrar, i alla sammanhang?


Vara den man är

 

När min älskade
levde var
allt så
enkelt

Han var sig själv
och
det var jag
också

Nu är
han borta

och jag
hittar inte
mig själv

någonstans




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-12 10:49



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Men kan inte vara,
samma person,
i sitt liv hela tiden,
som livet förändras
så gör ju även vi det,
men om orkar hålla
ut, när livet är svårt
och hårt, kan man
till slut, komma ut,
som en ny person
med en annan fason,
men med det bästa kvar,
av det gamla jaget,
i det nya taget!
2008-01-12

  Marreb
Vad gott att ha en livskamrat där man kan vara helt och fullt sig själv, men så svårt det måste vara om man levt ihop länge och den andre plötsligt inte finns där. Har en god vän som miste sin man efter 40 års äktenskap. Hon gick igenom en svår tid där hon behövde hitta en egen identitet igen, finna ett nytt sätt att leva.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP