Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan mål och mening, ensam i vardagen när min älskade är död....meningslöshet


Trött vardagsliv

Varje
liten
syssla

blir

till

B E R G

oöverstigliga
hinder
som
jag
inte
kommer
över

Startar
på nytt

varje
morgon

Ännu
har
det

inte hjälpt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-12 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP