Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje dag måste jag finna det där lilla lilla varma som gör att det finns en mening med den här dagen. Nu fann jag något.....


Ändå något

Här
hos oss
i
vårt lilla
hus

finns det
en gosevarm
katt

och

jordens
trognaste
klassresehund
från Azorerna

Vi sörjer
vår husse
min älskade
så länge vi lever

men

vi

hedrar

honom

genom

att ha

det

så gott

vi

förmår

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-12 13:03



Bookmark and Share


  * Ammi *
varmt och fint skrivet!
2008-01-13

  Michaela Dutius
Ni delar- vackert beskrivet...allt gott till dig!
2008-01-12

  Yvonne
Just det, två trogna vänner finns kvar. Applåd!
2008-01-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt ! Du har ju
en vän av bästa
slag, en sån, önskade
jag, att jag hade,
har ingen, men Du
bara tanken, mig
gladde...
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP