Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sentimental iakttagare




Ur melankolins öga
sipprade
nattens kallsvett


vid bädden vakade
medvetandet


vakenheten
vågade inte
släppa in sömnen

annat än som små öar


kampen mellan
sömn och vakenhet



det vakna
medvetandet


önskade att människan
skulle få stiga iland
på en av öarna


vinka till verkligheten
och aldrig mer känna
det öga
som sipprar döendets kallsvett







Övriga genrer av Bim
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-12 15:46



Bookmark and Share


    papillon
En skoningslös men underbar text. Bokmärkes
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Bim