Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meddelande till världen: jag är din

Jag är din prinsessa nu
Din och bara din
Men det har jag nog varit ett bra tag nu fast
Bara i vår värld
Men du är min
officiellt och alla ska få veta

För i över ett år har vi älskat tillsammans
Vänt på ord och tankar
Brottats bland kuddar och livets vägval
Flytit ihop så fint när vi träffats
Flätat våra händer och tryckt dom hårt
Önskat att allt ska få vara så enkelt

Som det alltid varit i vår bubbla som vi delade
Likt en etta där det inte finns tillräckligt utrymme för två
Egentligen
Men man vill så mycket
Och klarar av att älska kläder på golvet
Och att trängas i hallen
Bara för att
man har det tillsammans

och nu behöver vi inte tränga in oss i en bubbla för
vi på riktigt och alla ska få veta att

Prinsessan vilar i någons armar på heltid
Och planerar inte att komma tillbaka
Till någon verklighet
Alls.




Fri vers av elinli
Läst 523 gånger
Publicerad 2008-01-12 18:33



Bookmark and Share


  fröken bäckström
du är bra elin, massabra
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli