Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunna drömmar

 

 

tunna drömmar
och jag vet inte om du finns
huden minns inte
värmen av fingrar

 

och andetagen i nacken
är vinden
kall

 

två ögon
är allt som finns kvar

 

två ögon
jag vet är blå
men jag minns dig inte




Fri vers av Sländan
Läst 778 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-01-12 20:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jäklar vad duktig du är
2009-04-16

  katastrofromantiker
Fint.
2008-09-18

  Alfie M
Jättefint och känsligt.
2008-09-16

  papessa
minnena finns men finns inte, orden är förtjusande
2008-02-03

  Mike
fantastiskt skrivet! du skriver naket och ärligt och fångar verkligen den där känslan!
2008-01-14

  "Silver" VIP
Ren, avskalad text om hur minnet bleknar.

\"tunna drömmar
och jag vet inte om du finns
huden minns inte
värmen av fingrar\"

Hur duets existens plötsligt börjar suddas i gränserna och hur minnet av den fysiska känslan avtar.

Bra skrivet, tack för läsningen!
2008-01-13

  Mögelhud
Titeln är fångande. Och avslutet avslutet. Jag tycker om känslan här.
2008-01-13

  Ulf Lagerholm
\"två ögon
jag vet är blå
men jag minns dig inte\"

här finns det substans
2008-01-13

  Michaela Dutius
vacker och innerlig
2008-01-12

  Anna Frölander
en förlust, beskriven i mjuka följsamma rader. Tycker att kontrasten mellan orden och diktens form känns väldigt starkt, och för mig ger det en extra dimension till dikten. Jag hoppas att du förstår... jag kan förenkla med att säga att jag tycker att detta var mycket bra och att dina ord verkligen känns. (det har visst letat sig in ett t istället för ett d i \"andetagen\")
2008-01-12

  Матрёшa
Vackert.. Jag längtar mig dit då jag kan glömma såpass väl..=) Bra beskrivet!
2008-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Ögonen är dock själens spegel.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan