Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hope you like :D


Ugglan MUU!

Den kloka ugglan MUU


talar varken

högt

eller

starkt...


men när han

talar...




talar

han



som

en sjuk Jävla FYLLEKAJA

å tre ton knark har han i kroppen tung

som en miljon


Libero-bebisar


och håller på som faaan med sin näbb

käka gräs och dynga



nej,

Fy FAAAN...



för Ugglan MUU!




Fri vers av 1up
Läst 519 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-12 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1up
1up