Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriver..

prenta tankar ner
störd av tid som rinner
ur energin som spinner
hjärnan sipprar ur,
ett hål som läcker i tur.




Fri vers av ninna
Läst 356 gånger
Publicerad 2008-01-12 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna