Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vännen.

tanken finns
hos dig min
jag sörger
ditt mod
saknar liv
i mitt bröst
dunklet når
med tröst
söker allt
i oss
förstår inget
tanken du får..




Fri vers av ninna
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-12 20:55



Bookmark and Share


  Markattan
Sorgevackert skrivet till denna din vän.
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna