Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon frågade mig varför jag kallar mig drakbruden. Här är ett försök till förklaring


Drakbruden

 

Kalla mig drake och jag tar det som en komplimang
låt mina vingar svepa med dig i livet
lyssna på de ord som sjungs i mitt inre
utan att mina läppar rörs

Jag tillåter att du smeker min kind
och känner mitt pansars kraft
för en drake föds inte fruktad
då hon nyfödd slår sig fri ur sitt skal

Låt min eld bränna dig till passionens vansinne
känn djupet av min essens när jag älskar
vet att en sårad drake ska fruktas
jorden bävar med hennes hat

Minnet bär hon för evigt
glömmer aldrig
men kan förlåta den
som inte skatten begär

Så kalla mig drake och jag är din vän
för tiden är evig i en drakes hjärta
och trohet svär hon
till den som vågar

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 1001 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-01-12 21:17



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En Vidunderlig \"Identifiering\", Sagolik och Full Av Trolsk Mysticism,man Trollbinds Och Hypnotiseras !! Bokmärker !!
2008-02-08

  Thurizas
helt underbart! det om något är en kanon bra förklaring=) drakar är vackra och man behöver inte alltid få brännskador av elden. min drake skyddar mig och hjälper mig att leva i nuet=)
2008-02-03

  Annette Andersson
En text fylld av styrka och känsla. Sååå vackert att kunna beskriva sig så poetiskt. *applåd*
2008-01-29

  boen
Åh...stark!
2008-01-14

  Maria Zena Viklund
Klart du är drakkvinnan! vacker o stark text!
2008-01-14

  * Ammi *
starkt och underbart skrivet!
applåd
2008-01-13

  glasblåsarblå
underbar förklaring. fylld av styrka.
2008-01-13

    EllenCalmira
en drakes ord
jag bokmärker!
2008-01-13

  Night Soul Woman
ååååh så vackert skrivet!
Vilken underbar förklaring!
*stående ovation*och *bokmärkes!*
Tack för en givande läsning:)
2008-01-12

  korpfjäder
Den drake som tiger i människors hjärtan
bär en styrka som måste brinna
som eld
eller sägas som ord
dina ord

Tack!
2008-01-12

  glittertindra
i så fall är jag en sann drake jag med... :) cool förklaring...
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP