Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand



Hand i hand, två
och två
bakom fröken

Ingen fyller fickorna
fulla av kastanjer

gräset vått
ögonen våta
allting rinner
ingen vet
vart vi är

På väg
det vet vi dock

Injicera mig någonstans
i ditt land, två
och två

något i den stilen
eller inte alls




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 659 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-13 22:27



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SÅ BRA DIKTAT!!!
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji