Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötta inte dina armar på min avgrund, min vän, jag gräver så bra ändå

 

 

Jag står på kanten 

och de blåser

med all sin kraft

 

Fyller sina lungor

försöker

få mig att falla

 

Förstår inte

att jag redan svävar 

bortom avgrunden

och molnen ovanför

 

I landet av ingenting

och att trycket

 

Inuti

 

Lättar inte för att jag får se

vilka som finns där

när det verkligen gäller 

 

Inte visste jag

att du också fyller

dina lungor

 

Kommer ej

ge dig mitt sista syre 

för att du ska tippa

mig över kanten

 

Jag klarar det så fint

på egen hand 




Fri vers av Plumflower
Läst 609 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-13 20:06



Bookmark and Share


  albertina
Starkt... Så djupt... Lidelsefullt...Och det berörde mitt lilla hjärta=)
2008-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Triumfen är din.
Don\' t let them grind you down.
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower