Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen

Ingen slog mig
Ingen svor åt mig
Ingen sa något
Ingen knuffade mig
Ingen mobbades
Ingen sa att jag var hatad

Ingen brydde sig

helt enkelt




Övriga genrer av sorsater
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-13 20:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
var fin <3
(jag bryr mej !)
2008-01-16

  Ulf Lagerholm
det måste va värre än det värsta
tack för att du delade
2008-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Kanske det är värre...
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

sorsater