Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bara skrev något. På automatik. Och nej, jag är inte nöjd med den.


.

Det är så otroligt länge sen
Det känns som om en livstid har hunnit rusa förbi
Sen jag såg dig sist
Fast egentligen är det kanske
Bara någon månad, eller ett par veckor

Jag minns inte riktigt.

Har du förstått någonting alls?
Kommer du ihåg hur det var förut
För ett par veckor sen, eller en månad
Eller kanske en livstid?
Ser du någon skillnad ens?

Allt är förändrat nu.

Det är inte som det var då
När vi stod vid strandkanten
Och tittade på solnedgångarna tillsammans
Det känns länge sen det var vi, tillsammans,
Länge sen du och jag var vi

Nu stämmer inte ekvationerna längre.

Ett par veckor, en månad, eller
En livstid efter solnedgångarna
Så leker du kurragömma med mig
Och det kanske verkar så oskyldigt
Men jag tror att jag aldrig kommer att hitta dig mer.

Tror du verkligen att livet inte är mer värt än en lek?

Tror du du kan gömma dig för mig hur länge som helst?
Tror du jag tänker leta med ljus och lykta?
Solen har gått ner nu
Och jag vet inte var du har gömt dig
Men jag tänker sluta söka.




Fri vers av Felzu
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-13 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felzu
Felzu