Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det brukar inte vara lätt att träffa nya vänner på "äldre" dagar. Men jag har träffat en vän, som liksom jag har förlorat sin man. Det var som en gåva.....


Sådan vän

Är du

gåvan

jag fick

för att

min älskade

inte kunde

få dela

livet

med mig

längre

Tänk
att vi
möttes
mitt i all
denna sorg
vi känner över
att våra män togs
ifrån oss mitt i livet

Ändå kan vi skratta
tillsammans
och din
humor
passar
ihop med
min

Du är
en tjej
som har
huvudet på
skaft och fullt
med idéer om än
det ena än det andra

och
svar på
det mesta
har du också

liksom det allra
viktigaste av allt

Du har hjärtat på rätta stället




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-13 22:18



Bookmark and Share


  * Ammi *
underbart, jag önskar dig allt gott! nya vänner nya idéer och tankar!
2008-01-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vad glad jag blir
vilken lycka för
Dig, då går det
nog att rätt
håll, nu har
Du en aning
på framtiden
lite koll...
G*R*A*T*T*I*S
2008-01-13

    Maria Malm
Fint skrivet..vissa saker kan kännas som gåvor, som får en att stå ut med svåra saker bättre.
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP