Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"När man varit \"ensam\" sålänge så börjar det tillslut att bli mitt motto\".


Vill inte vara ensam

Det som du har drömt, är inte vad jag är.
Låt mig bli den enda, snälla förstå mig.

Hur jag är.

Fast jag vill inte, vill inte gå ensam.
Jag behöver dina händer för att värma min själ.

Trött på att vara ensam.

Jag ska göra allt jag kan, för att bli din kärlek.
Jag ska försöka att fylla tomrummet o ensamheten.

I våra hjärtan.
Så jävla trött på att vara ensam.

Jag orkar varken leta eller söka.
Det har blivit mitt motto, men skitsamma nu ska jag fan ut o röka.




Fri vers av Mysterica
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-13 23:02



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Åååh denna gillar jag!!! Så längtansfull, naken, innerlig, med ett slut som får en att brista i skratt! Typ \"Ja, ja tillbaka till verkligheten\".
Applåd till Dig!
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica