Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dendär känslan går nog inte att beskriva egentligen. :\')


Magi på msn en söndagsnatt

En liten ruta ploppar upp på datorskärmen
Tillsammans med ett bubblande ljud
Det blinkar blått av ett hej och en smiley och
Jag blir till ett likadant bubblande ljud
Fast jag försöker ställa in mig själv på ljudlös
För att låta som en bubbla
Är kanske inte så väldigt normalt

Fast just nu känner jag mig inte så väldigt normal
Inte ens lite, eller, inte normal överhuvudtaget
För av ett hej och en smiley
Så blev jag till en bubbla
En såpbubbla i skimrande färger
Jag kan flyta fram genom luften, flyga utan vingar
I’m walking on sunshine, ooh, and don’t it feel good?

Det bubblar i fingrarna som skriver tillbaka
Flyger fram över tangentbordet
Vänster hands fingrar doftar gitarrsträngar
(Jag ska lära mig spela Walking on sunshine)
Och vad gör det att klockan är halv ett
Och att det är vintermörkt utanför fönstret

För just nu lever jag i en egen värld
Där det är sommar med solsken och såpbubblor
Där ett hej är det underbaraste som finns
Där en smiley får mig att skratta
Och där det enda som betyder något är
Att det blinkar blått där nere i menyraden

Ännu fler smileys och bubblande ljud
Och hela livet blir en overklighetskänsla
Inuti min flygande, skimrande bubbla
Och egentligen är den där känslan obeskrivlig
Men det är magi på msn en söndagsnatt
Och jag undrar om han har en aning om

Att han gör mig lycklig.




Fri vers av Felzu
Läst 528 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-13 23:52



Bookmark and Share


    beatnikhjärta
OOOH. Vad kan jag säga? Det du skriver är magi, magi och åter igen magi. Jag råkar ju nu förstå precis vad du menar och jag vet precis hur det är och.. det är verkligen så det är, så som du beskriver det. Jag får den där bubblande känslan och sommar och solsken och såpbubblor (underbar beskrivning) av att läsa det här. Du har fångat precis den känslan. Och jag älskar hur du sätter in Walking on sunshine och jag älskar din fina parentes där och.. slutet. Åh, slutet.

\"Men det är magi på msn en söndagsnatt
Och jag undrar om han har en aning om

Att han gör mig lycklig.\"

Just det är SÅ BÄST. Egentligen borde du skicka den till.. honom. Haha :) Jag blir så glad av den här texten, Felle. Underbart skrivet!
2008-01-15

  am
hela dikten utstrålar glädje, nästan såndär darrig glädje
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Felzu
Felzu