Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
besvikelse på hög nivå


En gång behövde jag dig.

En gång behövde jag dig
Idag vet jag inte
Du har sårat mig allt för hårt nu.
Du får mina ögon att svämma över
och jag vet inte längre
jag vet ingenting

Dina ord du sa
Vad var det du sa?
minns du det?
Jag minns vad det var

Från Vaggan Till Graven

Minns du det?
De orden har tappat sin täckning
och jag klarar inte av att tro nått
Du har bräkt mitt självförtroende
Som jag precis byggt upp.

IGEN är jag den utsatta,
och jag vet inte ens vad jag gjort
Kan du förklara det för mig?
Menade du aldrig vad du sa?

i såfall var jag dum nog och trodde,
trodde på allt du sa

Jag är besviken, och även om du en dag
kommer fram till mig och säger att du är ledsen
så vet jag inte om jag vågar tro dig.

För det här gör så jävla ont
jag klarar inte den här typen av smärta


Men är det på det här sättet du vill ha det
så varsegod!

Have your life
And I will have mine!




Fri vers av StompJossan
Läst 1161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-14 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StompJossan
StompJossan