Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fick den stora glädjen att gå på museum med en sjuåring. Vilken dag! Och vilken underbar liten vän.....




Högtidsstunder

 

Till

brädden fylld

av

frågor

undringar

som vill få svar

 

Fika

onyttigheter

och skratta åt

akvariets mollusker

och

avskedsordet

blir

pussgurka




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-14 11:47



Bookmark and Share


  jardan
ja 7-åringar är vänner som får en att må så gott med sina frågor undringar o skratt
2008-01-14

  Hildegun Relefors
Så mycket kärlek!
2008-01-14

  * Ammi *
ja se dessa pussgurkor!
ännu en fin dag har du att glädjas åt, hoppas ni får flera!
2008-01-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj så bra!
Att en liten
vän ha, det
bästa som
finns*****
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP