Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar och fantasier

Drömmar och fantasier
Fly bort från verkligheten
In bland mjuka rosa moln
Känna värmen omkring sig

Verklighet och vardag
Drömmar flytt lång bort
In bland gråa betongblock
Känna kylan i grannens blick

Drömmar och fantasier
Verklighet och vardag
Blandas i rosa betongblock
Värme och kyla tillhör livet




Fri vers av Spir@
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-14 11:57



Bookmark and Share


  M i mm i
Den var jättebra !
Så känns det väldigt ofta, och det är sant att kyla & värme tillhör livet.
2008-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Men ibland kan dessa drömmar och fantasier ödelägga.
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@