Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp till bevis nu och presentera er!


Redaktionspresentation

 

Det är dags nu för

redaktionspresentation

hör ni mig - hörs jag




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2008-01-14 12:16



Bookmark and Share


    *Zenobia*
som man ropar på Poeter.se får man svar... ;)
2008-01-14

    Maria Malm
Ja, det skulle vara på sin plats..
2008-01-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst Du hörs!!!!
Men hööööör
Du meeeeejj???
2008-01-14

  glittertindra
jepp... hojtar med dig... Hallå???
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP