Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redaktionen får vara så snäll och presentera sig för oss på sajten!




Redaktionspresentation.nu

 

Hallå
Redaktionen

Hallå
Redaktionen

Vi vill veta

VILKA

N I    Ä R

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 634 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-14 13:41



Bookmark and Share


    tramp
suck
2008-06-25

  Redaktion poeter.se VIP
http://www.poeter.se/editors.php
Det gäller månaden ut

2008-01-14

  * Ammi *
jag tycker också det, ser i forumet att de redan \"tagit ton\", mitt medlemskap går snart ut, och jag vill veta vad som gäller, samtidigt läser jag om de som betalt och inte blivit stödmedlem ännu ..
så lite kan dom komma med tycker jag ..
2008-01-14

  Sanningsägaren VIP
läs här så länge
http://www.poeter.se/editors.php
jag är övertygad om att vi får svar
så fort allt är klart
det står ju klart och tydligt
att det ska ske i jan/feb
var brinner det?
Åsa

2008-01-14

  © anakreon VIP
JAJAJAJAJA!
Vilka är redaktionen
som beslutat sätta tonen?
Mången medlem blir nog sur
över onödig censur.
Carl-Erik
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP