Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Runrunrunrunrunaway


I wanna run

Alla mina tankar har
rest iväg
packat resväskan
gjort det jag inte kan och
åkt iväg
försvunna ersatta
av det jag aldrig trodde skulle
kunna
rubba mina cirklar
eller så tappade jag dom på vägen
mot förståelse
men

jag minns att när vinden blåste
undrade jag om sandkornen
visste vilken tur dom hade
som fick flyga
och jag minns att jag
tyckte att jag hörde
hur ett av dem sjöng:


Att vara lycklig är så mycket mer
än att bara leva




Fri vers av Jolly Roger
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-14 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jolly Roger
Jolly Roger