Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta inte min glädje, vingklipp mig inte. Låt mig vara den jag är. . .


En vacker dag så . . .

 

Idag
hittade
jag

en ny
slutsats
som
förlöste

mina invanda
mönster

och jag hittade
ett nytt sätt
att tänka

som jag nu ska pröva
för att inte bli
vingklippt

ta inte min glädje
när jag prövar
nya vägar
för

en vacker dag så. . . .




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-01-14 18:56



Bookmark and Share


  Yvonne
Underbart.
2008-01-14

  Michaela Dutius
Andlöst naken och andlöst vacker
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP