Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fick inga kramar som barn, och plötsligt minns jag hur det värkte i mig av längtan efter något som jag inte kunde bejaka för att jag inte visste vad det var.
Nu vet jag vad det var jag saknade




Kramlös barndom

Inte konstigt att

kroppen värker när den jämt

fick vara kramlös




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-14 19:02



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mmm kramar behöver man
2008-01-18

  Burn
ja, kroppen behöver kroppskontakt. Gillar ingress och dikt ihop.
2008-01-16

  Yvonne
Ja, vi underskattar behovet av varma kramar.
2008-01-14

  korpfjäder
Så på kornet
tack och kram till dig!
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP