Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när natten närmar sig!

ta det lugnt! herr tänkare
låt mig njuta av min åtrå under denna stjärnhimmel...

natten är själens sängkammare
då människan och vargen ylar samman sin sång.




Fri vers av Amoreboy
Läst 534 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-18 00:50



Bookmark and Share


  Agnes Scott
natten är själens sängkammare..
vackert. träffar mig.
2010-04-21

  mare VIP
..underbar..
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy