Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns även publicerad av mej tidigare på sockerdricka.nu


drakens öga

drakens öga ser
månens gula
det absurda
i det vackra
det vackra
i det förbjudna

livet i dess enkelhet

Råttorna springer ikapp
men luras av natten
när gränderna
ropar ditt namn

vem ser skriket
vem hör längtan
när ridån gått ned

spegeln är hel
men du ser bara
skärvor

vinden ler
bladen dansar

draken öga ser




Fri vers av Magica VIP
Läst 616 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-15 01:49



Bookmark and Share


  ninfea VIP
Fantastiskt vilka bilder skapas i dina ord. Som en kortfilm om flera liv.
2021-11-27

  Celticgirl VIP
vackert
2012-10-02

  DanSan
*****************************

Ja hur ska man kunna kommentera
denna dikt?

Jo, storslaget och med en sådan skön
skrivarglöd formar denna dikt till något
som jag *APPLÅDERAR och BOKMÄRKER*

*****************************
2008-01-27

  Night Soul Woman
Aaaah . . . den här är så bra skrivet!
Spännande!*applåder*
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP