Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Fallfrukt eller äpple i en korg?

 

Vet att vätan kommer
kyla nakna fötter

 

varför inte bara snudda med stortån
konstatera frusenheten


 




Fri vers av Catrin
Läst 1159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-15 10:49



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Varför inte sväva en bit ovanför kylan? En liten söt text.
2008-01-15

  Inkarasilas
Varför inte, ja för enkelt, plirar förtjust mot det nya här, härligt.
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin