Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I\'m killing loneliness with you, the killing loneliness that turned my heart in two


namnlös, precis som du

kan inte du komma hit lite
så jag slipper leta
efter nån att
dela mitt liv med

du är precis allt jag önskar mej så
varför kan du inte
komma hit lite

ja just det ja
du finns inte
det är problemet eller?
att du bara finns
i världarna mittemellan
bland kuddberg och lakansslätter

men om jag somnar nu
kommer du hit lite då
kan vi vara tillsammans isofall?

om jag somnar för evigt
träffas vi då
hamnar jag också i din värld
eller glider jag bort precis som förut
även om väckarklockan inte ringer längre?

kan du inte bara
komma hit lite
så slipper jag fundera iallafall
kom hit lite snälla

jag behöver dej så förtvivlat just nu




Fri vers av Abandoned
Läst 622 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-30 15:52



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Jag gillar ditt sätt att skriva.
2010-08-16

  Noomie
Älskar upprepningarna på \"kan du inte komma hit lite\"
Den är stark och talande.
Dröm vidare, man ska aldrig sluta!

+ + + + +
2008-03-03

  SvaldAvEvigheten
Du har en vacker längtan, en vacker dröm.
Jag önskar att den du söker kommer till dig, så du slipper fundera.
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned