Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att leta igenom datorn är alltid intressant, för det går att hitta så mycket som man har glömt


du+jag=ett och det ni kallar verklighet är bara en dröm

jag lovar älskling
jag kan komma till dej
jag kan hitta ett sätt att ta mig till ditt land
ingenting är omöjligt
och jag är bäst
det har du själv sagt
jag kan göra allt och
jag kan hitta en väg
om det så ska ta mig en evighet
vi är ju odödliga du och jag
så det spelar ingen roll
jag kan glömma allt
och jag kommer inte sakna något
vi har redan upplevt allt tillsammans
men vi ska uppleva det igen
på riktigt
eller någonstans där allt inte spricker lika lätt
någonstans där väckarklockan har banlysts
någonstans där jag kan stanna hos dej
någonstans där drömmar som skola och familj inte stör

men om det ni kallar verklighet bara är en dröm så behöver jag inte hitta dej
bara vakna


för vi är ju verkligheten
eller hur
vi är på riktigt och allt annat är dröm
tvärtom är omöjligt för
det finns ingenstans där det inte är vi
ingenstans där den ena saknas
vi är ett och man kan inte vara halv
så allt är bara en dröm
en ond dröm
snart kommer jag vakna
och då kommer du ligga bredvid
allt kommer vara som det ska
i evighet för
ett kan inte splittras
liksom protoner
och den som kom på decimaltal kan slänga sig i väggen för ett kan inte splittras
men det gör inget
för han är ändå bara en dröm
och snart vaknar jag
och då är det bara ett
ett
ett
ett


du+jag=ett




Fri vers av Abandoned
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-16 12:27



Bookmark and Share


  Anna*
Någonstans mellan dröm och verklighet. Jag tycker om det i texten som så gärna vill tro på att inget annat betyder något och samtidigt vet jag hur mycket det betyder. Snyggt skrivet!
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned