Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill hoppas


i dag

i dag

en dag som alla andra

eller kanske inte

vinterjäckens knopp

 skiftade mot gult

kanske det i dag

var dagen då  

ljuset förbereder sin

ankomst 




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-15 19:58



Bookmark and Share


  Sunlight
Fint att lyssna när naturen talar. Underbart att höra vad den säger. Den kan verkligen förmedla hopp. Precis som din vackra dikt! Ord som fångat stunden - ögonblicket - som kan vara magiskt och som balsam för själen..
2008-01-21

  Fredrik P. VIP
Javisst! det
tror jag med.
skönt!
2008-01-15

  Åsa Gustavsson VIP
åhhh....


.

detta starka hopp!
2008-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Ljuvligt detta med ljusets ankomst!
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström