Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hand att hålla, en människa att älska.


likt löven i vinden . .

likt löven i vinden
får du det att virvla i mig
likt dropparna i vågorna
vill jag vara med dig

likt stjärnan i natten
sätter du glitter på min dag
likt en blommans nick
gör du mig knäsvag

Din skönhet så vacker
dina ord så få
Mina händer i dina
som en, fast två

döljer du något ?
rädslan kommer automatiskt
snälla gå inte ännu
det här känns magiskt




Fri vers av caasandra
Läst 919 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-17 00:19



Bookmark and Share


  CRAIDLARN
Du är verkligen duktig. Fantastiskt text med mycket känslor!
2009-02-02

    Herr Ångest
Kan inte säga aannat än niiiice!!

många sköna o vakra formuleringar.

fast ingressen är nästan bäst
\"En hand att hålla, en människa att älska\"

Varför har du inte den som titel på dikten?
2008-01-17

  berxper
Dina målande liknelser är underbara.
2008-01-17

  Freeman
--<-<<@ Så fint!

Avslutningen blir....magisk!
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra