Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårkänsla, utan vår. Känsla, ja så var det- Känsla.


i samma takt som mig?

Om du slukade mitt inre
lite försiktigt, lite försynt
skulle du då våga älska
våga hålla mig in i natten?

Om du tog min hand
och klämde hårt
skulle du känna min puls
verkligen känna efter?

Om du vaknade bredvid mig
när jag sov tungt
skulle du pussa mig i pannan
hålla om mig och somna om?

Om du vandrade med mig
när jag gick med fågelsången
skulle du gå samma rytm
i samma takt som mig?




Fri vers av caasandra
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-17 00:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En fin text rakt igenom men den sista versen älskar jag.
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra