Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gör inte mitt bästa varje dag.....och får skylla mig själv. Ensamheten har tristessen vid sin sida....min ickevalda ensamhetsvampyr har ändrat mitt liv


Inte det bästa

Här
borde
jag inte
sitta när huset
ropar
efter mig

Här
sitter
jag ändå
och trotsar
allt som jag i
min ensamma
tristess nu måste
göra

ensam

Tänk att förr var det roligt
att städa tillsammans

och

nu

sitter jag alltså

H Ä R




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-17 11:11



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Städa, vad är det, att sortera sitt inre liv ibland, tror jag!
2008-01-17

  stella
Tror trotset är nyttigt!
2008-01-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst så det är
i livet här, att man
inte vet, vart livet bär,
men vad man kan, är,
göra något gott,
för någon, som
ännu är, här...
Ett gott ord räcker
den t o m tomheten
ibland täcker...
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP