Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genomtränglig

allt låg lågt väldigt länge
för länge
märkte jag
den morgonen jag vaknade
kvavt öppnade mina ögon
i en värld som inte ville bli sedd

otroligt nära upplösning
hör förvirring gnissla sönder grindarna
står alla hem och skakar
så att det nästan skrämmer mig

jag bad aldrig om förlåtelse
så sluta låt somom allting är bra
igen

dina förvirrande andetag
kipandes efter syre
som inte längre stärker
dina vacklande ögon
ihärdigt letande ner efter golvet

Jag golvade dig så jävla hårt
att jag nästan inte kan låta bli att le
när jag tänker på hur lätt det var




Fri vers av Anne-Li
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-17 13:14



Bookmark and Share


  orsak
shiiit!
du binder verkligen läsaren..
man vill INTE sluta läsa, man följer varje stavelse..
sen bara PANG slår du en med det där extemt snygga
poffkraschbombang slutet! shiiit.
jag äääälskar den här. you go girl !
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Anne-Li
Anne-Li