Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tappade bort mig på upphittat avdelningen igår

och för er som vill veta
säger jag bara att
bland alla försvunna nycklar
spritflaskor
lögner
och sanningar
som skräpar i hörnen
verkar ingen ha tappat bort

en väg ut




Fri vers av Jolly Roger
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-17 17:07



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Ja:)
Tack för att du påminner!
Kram
2008-02-18

  Freya
åh. smartkorv!
2008-02-12

    Issand. VIP
den var riktigt bra!
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jolly Roger
Jolly Roger