Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret sviker, ljuset regerar



mörkret sviker,
ljuset regerar

ljuset tränger,
mörkret viker hädan

ljuset skiner,
mörkret försvinner!

som en vacker kvinnlig handstil snirklar
sig ljuset genom ovädret

knuffas som om det
vore om liv och död

ger inte upp

kämpar passionerat för
sin vilja

viljan är god

den kämpar,
outtröttligt och tålmodigt.

det är om liv och död.







Övriga genrer av sorsater
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-17 19:04



Bookmark and Share


    Suicide
(Nu vet jag ditt namn också, tack vare Lollo :P)
Mycket fint och bra skrivet :D
Snyggt jobbat Michael!
2008-01-26

    ej medlem längre
så fin, michael <3
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

sorsater