Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viskning

ett andetag
en viskning igenom pumpande artärer
en viss sorts dag
en viss sorts tid
ett visst sorts väder
stänger stoft ute
knutna, ihopspända händer
som andra skulle kalla
mänskliga

lämna mig inte här.

återvändsgränd
tomma gator blott befolkade
av gula och röda höstlöv
ögon öppnas och stängs

men de uppfattar inte
en förändring.

ett andetag.
en viskning.




Övriga genrer av Cirros
Läst 238 gånger
Publicerad 2008-01-17 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cirros
Cirros