Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten sekund av mitt innersta





Önskar jag kunde röra ditt hjärta
en liten sekund av mitt innersta
en liten tanke eller ord

Få dig att se det där vackra där
ingen är större eller mer än annan
få ditt innersta att förstå att nu
är livet inte sedan inte då

Du skulle känna vårvinden inom
att kraften kommer åter där den svikit
det som varit brutet kan bli helt
åter kan kärleken spira


Önskar jag kunde röra ditt hjärta




Fri vers av sunnanvind
Läst 489 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-17 21:42



Bookmark and Share


  Thommy
Vackert skrivet av dig kvinna med ett hjärta av guld.
2008-01-18

  Ronny Berk
som i önskans drömmar väl beskrivet den kärleken som söker ordens tankar och rörelser...
2008-01-18

  devilsangel
väldigt vackert skrivet...Du rör vid många hjärtan!
2008-01-18

  Rosen VIP
Med dina vackra ord, har du rört mitt hjärta..
Gillar rubriken!
Applåd till dig!
2008-01-18

    nudel
Önskar jag kunde röra ditt hjärta

Så fint!!!
2008-01-18

    Maria Malm
Vackert skrivet.
2008-01-17

    Lindizz
mycket vacker och fin.
2008-01-17

    ingvar VIP
..och låta sunnanvinds sköna bris göra det hårdaste hjärta vekt..
2008-01-17

  Leif Furstedt
Vackert.
2008-01-17

  Louise. J
Ljuvlig vackert!
2008-01-17

  Rachel Roth
du kan du...fin är den, denna sekund...men det är nog fler
2008-01-17

  Night Soul Woman
Genuint Hjärtevärmande:)*applåder*
2008-01-17

  prinscess VIP
så ljuvligt vackert skrivet
helt underbart
2008-01-17

    ej medlem längre
så vacker <3
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind