Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har en brokig bakgrund,självvald men ej för mina barn,när dom var små.


Barnens längtan

Idag är längtan så stor,så stark,så blockerande.
En längtan av att kunna ge mina barn deras längtan fullt ut.
Dom finns så nära,men så oantastliga
vill röra dom
höra deras röster!
Dom har en längtan efter verkliga känslor
som finns i en mammas ögon
när hon är närvarande
Jag är så ledsen i mitt hjärta som är stängt för ljuset.
Vill uppleva solen med dom,öppna deras låsta dörrar
visa att solen även finns för dom.
Pysslandet som fanns,men som försvann när även snön
stannade kvar på sommaren.
Jag var deras krigare,deras tandfe,deras trygghet mot världen
borta,väx upp mor försvann for till dom frånvarandes land.
Skynda er ta min hand jag kan nog komma tillbaka
låt mej bara känna värmen från någons hand!
Vill inte höra deras längtan,är som en samurajs vässade svärd
vass och kall.
Längtans röst ger mej ångest och skuld,sluta sov nu mina hjärtegull
imorgon är en ny dag,jag lovar att lyssna på eran längtan,
så sov så tryggt,drömmar lugnar där är ni fria




Fri vers av birgitha
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-17 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

birgitha
birgitha